Наталія

Доброго дня!Дуже сподіваюсь на Вашу допомогу. Який тарифний розряд повинні встановити музичному керівнику при оформленні його на постійну роботу у дитячий садок,якщо він мае таку освіту; Азовське педагогічне учілище, спеціальність-музічний керівник,(закінчила 1994р.),та Криворізький державний педагогічний університет,спеціальність -вчитель музики,(закінчила 2007р.)Який тарифний розряд повинні встановити зразу при прийомі на роботу і чому, які документи це підтверджують?

Профспілка: Згідно з наказом МОН №557 від 26.09.2005 N 557 музичним керівникам ДНЗ вищої категорії встановлюється 10 тарифний розряд, першої категорії – 9, другої категорії – 8, без категорії – 7. Фахівцям, які не мають освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста (до введення в дію Закону України "Про освіту" - середньої спеціальної освіти), установлюється 7 тарифний розряд незалежно від категорії.