Оксана

Працюю практичним психологом на 0,75 ставки у дитичому садку та вихователем на 0, 23 ставки. Звернулась у профспілку з наданням 7 додаткових днів до відпусткі згідно до межгалузевої угоди. мені відмовили, тому що ставка психолога неповна. Чи так це? Дякую за відповідь.

Профспілка: Додаткові відпустки працівникам із ненормованим робочим днем тривалістю до 7 календарних днів надаються згідно із списками посад, робіт та професій, визначених колективними договорами на підставі Орієнтовного переліку посад працівників з ненормованим робочим днем (додаток № 1 до Галузевої угоди). Тому, якщо Вашим колективним договором передбачено надання практичному психологу відпустки 7 календарних днів без зазначення жодних обмежень, у тому числі і щодо роботи на повну чи неповну ставку, Вам повинні надавати таку відпустку.

24.січня

Ювіляри 11.2019