Ірина Працюю вчителем інформатики та математики, категорія вища, звання "Старший вчитель". Курси проходила з математики та інформатики, атестувалась в 2013 р. За сумісництвом керівник гуртка з інформатики в СЮТ. По якому тарифному розряду повинна йти оплата як керівника гуртка? Дякую.

Профспілка: Згідно з п. 3.23 Типового положення про атестацію педагогічних працівників педагогічні працівники, які працюють у навчальних закладах за сумісництвом або на умовах строкового трудового договору, атестуються на загальних підставах. Атестація педагогічних працівників, які за основним місцем роботи та у навчальних закладах, де вони працюють за сумісництвом, обіймають однакові посади, здійснюється за основним місцем роботи. Оскільки за сумісництвом та за основним місцем роботи Ви обіймаєте різні посади, Вам встановлюється 8-10 тарифний розряд за рішенням роботодавця.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!