Тетяна Прошу надати відповідь.Яка ставка вихователя-методиста дошкільного закладу,в якому працює 13 груп?Чи має значення з кого року працює заклад(з1993).Які тарифи діють Дякую.

Профспілка: Тарифний розряд вихователів-методистів ДНЗ (які мають освітньо-кваліфікаційний рівень магістра, спеціаліста, бакалавра або молодшого спеціаліста (до введення в дію Закону України "Про освіту") - вищу або середню спеціальну освіту): вищої категорії - 12, першої категорії - 11, другої категорії -10, без категорії - 8-9. Фахівцям без категорії, які мають освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста або магістра (до введення в дію Закону України "Про освіту" - вищу освіту), установлюється 9 тарифний розряд.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!