ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany
Ірина дОБРОГО ДНЯ !Дайте будь - ласка пояснення - працівник прийшов на роботу керівником гуртка має освіту спеціаліст який тарифний розряд йому присвоюється, і якщо освіта бакалавр який тарифний розряд йому присвоюється?це питання відносиця до працівників будинку творчості школяра -позашкільний навчальний заклад

дякую!

Профспілка: Керівникам гуртків, секцій, студій та інших форм гурткової роботи позашкільних навчальних закладів, які мають освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр", "спеціаліст", встановлюється 8-10 тарифний розряд. Рішення про встановлення розряду (з 8 по 10) конкретному працівникові приймає роботодавець.