Тетяна Доброго дня! Я працюю в школі та маю педагогічне навантаження 18 годин, не є класним керівником. Чи маю я право на методичний день?

Профспілка: Галузевою угодою між Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на 2011–2015 роки передбачено рекомендацію керівникам закладів та установ освіти і науки створювати умови для використання педагогічними працівниками вільних від навчальних занять та виконання іншої педагогічної роботи за розкладом окремих днів тижня з метою підвищення кваліфікації, самоосвіти, підготовки до занять тощо за межами навчального закладу. Ця норма Галузевої угоди має рекомендаційний характер. Зобов'язання щодо надання "методичних" днів може міститися в колективному договорі, укладеному в Вашому закладі.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!