Світлана
Скажіть будь ласка!Чи має право отримати звання вчителя - методиста вчитель - логопед ДНЗ та вчитель-логопед логопедичного пункту при ЗОШ
Профспілка: Педагогічні звання "вчитель-методист", присвоюються педагогічним працівникам, які мають кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії", відповідають вимогам для присвоєння звань "старший учитель", "старший викладач", а також запроваджують у навчально-виховний процес ефективні форми і методи роботи, узагальнюють передовий педагогічний досвід, беруть активну участь у розробленні шкільного змісту освіти, діяльності професійних педагогічних об'єднань, асоціацій, надають практичну допомогу педагогічним працівникам інших навчально-виховних закладів в освоєнні досвіду провідних педагогів і мають власні методичні розробки, які пройшли апробацію та схвалені науково-методичними установами відповідного рівня. Вимоги для присвоєння звань "старший учитель", "старший викладач":Педагогічне звання "старший учитель" може присвоюватись педагогічним працівникам, які мають кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії" або "спеціаліст I категорії", а за наявності освіти в обсязі вищого навчального закладу I-II рівня акредитації та іншого навчального закладу еквівалентного рівня - стаж безпосередньої педагогічної роботи не менше 8 років та найвищий відповідний посадовий оклад (ставку заробітної плати).Педагогічне звання "старший викладач" може присвоюватись педагогічним працівникам, яким встановлено кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії", "спеціаліст I категорії".У разі відповідності вищезазначеним вимогам вчителю - логопеду ДНЗ та вчителю-логопеду логопедичного пункту при ЗОШ може бути присвоєне звання вчителя-методиста.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!