З профспілкою дешевше!

З профспілкою дешевше!Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України продовжила на 2013 рік термін дії дисконтних карток в рамках соціального проекту "З профспілкою дешевше!".

Основні переваги для членів профспілки, користувачів дисконтної програми:

• Дисконтна карта видається члену Профспілки БЕЗКОШТОВНО.

• Ви економите свій сімейний бюджет, отримуючи знижки, і можете собі дозволити придбати більше потрібних Вам товарів чи послуг.

• Ви можете брати участь у всіх програмах, які проводяться КМОППОіНУ.

2013 - «З профспілкою дешевше»

2013 - «З профспілкою дешевше»Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України  продовжила на 2013 рік термін дії дисконтних карток в рамках соціального проекту "З профспілкою дешевше!".

Основні переваги для членів профспілки, користувачів дисконтної програми:

• Дисконтна карта видається члену Профспілки БЕЗКОШТОВНО.

• Ви можете брати участь у всіх програмах, які проводяться КМОППОіНУ.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку