Про фотоконкурс ФПУ

Доводимо до Вашого відома, що Федерація професійних спілок України в січні – вересні 2010 року з метою широкого висвітлення професійної діяльності працівників різних спеціальностей та вікових категорій, пропаганди безпечних і здорових умов праці, діяльності профспілок, спрямованої на захист конституційних прав громадян, проводить фотоконкурс на тему: Наша робота – наше життя”.

За умовами конкурсу переможці відзначаються Подякою Голови ФПУ з грошовими преміями:

І місце – одна премія 2000 грн.;

ІІ місце – дві премії по 1000 грн.;

ІІІ місце – три премії по 500 грн.

Бажаючі взяти участь у конкурсі мають надсилати свої роботи до кінця вересня поточного року (в електронному вигляді) на адресу: rabota@fpsu.org.ua

Заступник голови КМОППОіНУ

О.М. Трофименко