Профспілковий урок – 2010

Проведення профспілкового уроку в школах Києва – майже звична справа для столичних педагогів. Адже Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України уже вчетверте проводить такі уроки у загальноосвітніх навчальних закладах.

Традиція бере початок із 2007 року, коли урок було проведено у дев’ятих класах 12-ти шкіл столиці. Понад 360 шкіл провели їх у 2008 році. А навесні 2009 року – уроки мали старшокласники усіх шкіл Києва.

У 2010 році тема профуроку – «Першотравень і профспілки. Традиції і сучасність».

Згідно графіку уроки пройдуть у квітні-травні в усіх школах Києва.

Графік проведення профспілкових уроків 2010

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку