Міжнародний центр «Mistral-2»

Соціальний проект – «З профспілкою дешевше!»

Міжнародний центр «Mistral-2»

Дитячий міжнародний центр «Mistral-2» знаходиться на курорті Святий Влас (4 кілометри від курорту «Сонячний берег» та 10 кілометрів від старовинного міста Несебр), безпосередньо на березі моря у підніжжя Балканських гір. Морське та гірське повітря сприятливо впливають на дітей та підлітків з проблемами дихальних шляхів.

Міжнародний центр має 70 одноповерхових 4-місних бунгало, обладнаних телевізором, холодильником, санітарним вузлом, телефоном (постійний зв’язок з лікарем та охороною), кондиціонером. Кімнати прибираються щодня. Білизна міняється 1 раз на тиждень.

На території центру розташовані:

-         2 басейни;

-         2 спортивних зали;

-         комп’ютерний зал;

-         баскетбольне поле;

-         поле для міні гольфу;

-         настільний теніс;

-         фітнес-центр;

-         наземні шахи;

-         кінозал;

-         амфітеатр;

-         медичний блок.

Харчування 5 разів на добу «Шведський стіл». Додатково протягом дня дітям пропонується морозиво, мінеральна вода, широкий асортимент фруктів. Територія центру «Mistral-2» огороджена та охороняється службою безпеки цілодобово. На пляжі та біля басейнів чергують рятувальники. Територія біля моря спеціально обладнана для безпечного купання дітей.

Пляж знаходиться за 50 метрів від центру.

На території цілодобово чергує кваліфікований лікар.

У центрі «Mistral-2» розроблена цікава програма з аніматорами: дискотеки, естрадні шоу, конкурси, вікторини, спортивні змагання.

Дивовижне поєднання кліматичних умов на курорті Святий Влас, творчого відпочинку та уваги до фізичного розвитку допомагають дітям зміцнити своє здоров’я і одночасно отримати приємні враження.

Вартість путівки – 204 € + 1% комісія банку;

Вартість проїзду – 70  €;

Туристичний податок – 10  € (платити в Болгарії)

Страхування – 192,00 грн.

Перелік документів

1. Дитячий проїзний документ;
  2. Копія 1 сторінки проїзного документу;
  3. Копія свідоцтва про народження;
  4. 1 кольорове фото 3,5*4,5 на світлому фоні;
  5. Анкета туриста;
  6. У випадку, коли прізвища батьків і дітей різні – копії документів про родинні стосунки (свідоцтво про шлюб чи розірвання шлюбу);
  7. Нотаріально завірений дозвіл від батьків на виїзд дитини за кордон з керівником (ПІБ керівника групи).

Заїзди:

І зміна

Виїзд із Києва – 18.06.2012 року, початок зміни з 19.06.2012 – 01.07.2012р. повернення – 02.07.2012 р.

ІІ зміна

Виїзд із Києва – 03.07.2012 року, початок зміни з 04.07.2012 – 16.07.2012р. повернення – 17.07.2012 р.

ІІІ зміна

Виїзд із Києва – 15.07.2012 року, початок зміни з 16.07.2012 – 28.07.2012р. повернення – 29.07.2012 р.

ІV зміна

Виїзд із Києва – 27.07.2012 року, початок зміни з 28.07.2012 – 09.08.2012р. повернення – 10.08.2012 р.

V зміна

Виїзд із Києва – 09.08.2012 року, початок зміни з 10.08.2012 – 22.08.2012р. повернення – 23.08.2012 р.

За інформацією звертатися:

Геведзе Олена Олександрівна – моб.: 096-318-40-83; роб.: 235-03-64; E-mail: gevedze@profspilka.kiev.ua

Серебряник Вероніка Олександрівна – моб.: 067-994-32-33; роб.: 234-73-73; E-mail: osipenkolera@mail.ru

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку