Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Освітянам присвячується...

До 20-ої річниці незалежності України Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України було випущено "Збірник аналітичних статей, виступів та інтерв’ю" голови КМОППОіНУ О.М. Яцуня

Шановні колеги!

Профспілки мають спонукати владу до чесного соціального діалогу. Проте бити на сполох не означає бути почутим. Системне реагування на виклики часу, формування громадської думки, конструктивне соціальне партнерство та наполегливе відстоювання інтересів вихователя, учителя, викладача і студента – основні завдання освітянської профспілки на сучасному етапі.

Збірник не є панацеєю від усіх проблем, а скоріше – сконцентрованою хронікою нашої діяльності.

Матеріали розміщені у відповідності до суспільно-політичної ситуації в нашій повнолітній країні.

Україна має перспективу.

Перспектива як результат реального визнання державою національної освіти пріоритетом №1.

У добру путь!

З повагою
Олександр Яцунь

Завантажити у *pdf форматі