Відповідь Департаменту фінансів щодо виплати одноразової матеріальної допомоги молодим педагогамНадійшла відповідь Департаменту фінансів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо виплати одноразової матеріальної допомоги молодим фахівцям-педагогам в розмірі 1 000,0 тис. грн. при прийомі на роботу.

List-Departament-fnansv.pdf [975.51 Kb] (cкачувань: 85)

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку