ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Гуртожитки КНУБА – навчатись можна, але досить холодно

20 січня Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України мала виїзд до Київського національного університету будівництва та архітектури.

Кореспондент вісника „Єдність” та заступник голови КМОППОіНУ із соціально-економічних та правових питань Олександр Трофименко вивчали стан теплоносіїв гуртожитків вищого навчального закладу.

Ситуацію коментували проректор з комплексного розвитку та загальних питань Геннадій Володимирович Лагутін, голова профкому студентів Анатолій Степанович Ваколюк та самі студенти гуртожитків.

Репортаж повністю представлено у інформаційному віснику „Єдність” за січень 2009 року.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018