Найкращі педагоги столичного рівня

Найкращі педагоги столичного рівняУ грудні столична освітянська громада визначила переможців І (районного) туру конкурсу «Вчитель року – 2011». Другий (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2011» стартував 1 лютого 2011 року.

У міському змаганні беруть участь переможці Першого (районного) туру конкурсу з п'яти номінацій: «Початкові класи», «Світова література», «Історія», «Іноземна мова (німецька)», «Образотворче мистецтво».

Конкурсанти матимуть змогу показати свою майстерність у «Комунікативному тренінгу», «Контрольній для вчителя» (окрім учителів образотворчого мистецтва), «Майстер-класі», «Уроці», «Практичній роботі» (тільки для учасників номінації «Образотворче мистецтво»).

Урочисте закриття та підбиття підсумків міського туру Всеукраїнського конкурсу відбудеться 11 лютого 2011 року.

Бажаємо вам, столичні педагоги,
успіхів й наснаги на шляху до перемоги!

Прес-служба КМОППОіНУ