"Найкращий читач України – 2011"

"Найкращий читач України – 2011"Національна бібліотека України для дітей, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Українська бібліотечна асоціація, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів, громадська організація «Форум видавців» спільно з Міністерством культури України, Міністерством культури АР Крим, управліннями культури обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, іншими організаціями та установами оголошують про початок Конкурсу дитячого читання "Найкращий читач України - 2011".

Рекомендуємо організаційним ланкам Профспілки поширити інформацію про конкурс в установах та закладах освіти, сприяти у його проведенні, що дозволить залучити якнайбільше число учасників і, безумовно, допоможе загальнонаціональній справі - вихованню читаючого молодого покоління в нашій державі.

Управління організаційної роботи та інформаційно-аналітичного

забезпечення виконавчого апарату ЦК Профспілки

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН