Щиро вітаємо з Днем захисників Вітчизни!

23 лютого 2012,Публікації » Новини

Щиро вітаємо з Днем захисників Вітчизни!23 Лютого – це свято, що уславлює  мужність і стійкість, силу духу та відданість Батьківщині.
У пам'яті нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їхня безмежна відданість і любов до рідної землі, хоробрість і героїзм.

Нарешті, це свято справжніх чоловіків – чоловіків, які захищають спокій рідних домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства.

Від щирого серця зичимо вам богатирського здоров'я, надійного родинного тилу, незламної волі та здійснення всіх ваших бажань.

Миру вам, стабільності і подальших звершень на благо України!

02.вересня

З Днем знань!