Зустріч Голови ФПУ В.Г. Хара з профактивом столиці та Київської області

1 березня 2011,Публікації » Новини

Зустріч Голови ФПУ В.Г. Хара з профактивом столиці та Київської області28 лютого 2011 року в залі засідань Київської міської ради профспілок відбулася зустріч Голови ФПУ В.Г.Хара з профспілковим активом столиці та Київської області. Участь у зустрічі взяли делегати VI з'їзду Федерації профспілок України від Об'єднання профспілок, організацій профспілок м. Києва та Київської обласної ради професійних спілок, керівники галузевих профспілкових організацій регіону.

«Основне, що зараз найбільш турбує профспілки – це зниження життєвого рівня населення. Завдання, що постають перед Федерацією профспілок України, буде винесено на обговорення VI з'їзду ФПУ, який визначить конкретні механізми їх вирішення", – зазначив В.Г.Хара.

На зустрічі відбулося обговорення основних документів VI з‘їзду ФПУ, зокрема резолюцій, спрямованих на створення гідних і безпечних умов праці, справедливого розподілу її результатів, збільшення соціальних гарантій для працюючих і подальшого розвитку соціального діалогу.

Присутні отримали від Голови ФПУ відповіді на низку поставлених ними запитань, зокрема, щодо збереження майнового комплексу ФПУ, ситуації з реформуванням у галузях освіти й охорони здоров'я, наслідків змін до податкового законодавства тощо.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.