Рада КМОППОіНУ

4 березня 2011,Публікації » Новини

Рада КМОППОіНУ3 березня 2011 року в Молодіжній залі  Київського міського будинку вчителя відбулося засідання ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України. На засіданні були присутні 101 член ради.

На порядок денний були винесені наступні питання:

– про зміни у складі ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України;

– про роботу Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за період з березня 2010 р. до березня 2011 р.;

– про кошторис прибутків та витрат ради КМОППОіНУ і КМОППОіНУ в цілому на 2011 р. та звіти про виконання кошторисів за 2010 р.;

– інформація ревізійної комісії про роботу КМОППОіНУ за 2010 р.

Голова КМОППОіНУ О.М. Яцунь доповів членам ради про всі етапи переговорного процесу із владою щодо соціально-економічного захисту освітян, про підписання Угоди між Головним управлінням освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) та Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України на 2010 – 2012 роки  та Галузевої угоди між Профспілкою працівників освіти і науки України та Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України. Окрім того, профспілковий лідер окреслив позицію КМОППОіНУ стосовно реформування економічної системи держави та висвітлив діяльність Київської міської Профспілки за звітній період.

Члени ради КМОППОіНУ одностайно підтримали рішення президії Ради висунути кандидатом на посаду голови Федерації профспілок України Яцуня Олександра Михайловича.

Після обговорення питань порядку денного члени ради затвердили проекти звернень до чільників української влади та постанову ради. Інформацію про проведення попереджувальної акції протесту взяли до відома.

Засідання пройшло конструктивно. На завершення О.М. Яцунь привітав берегинь профспілкової родини з прийдешнім святом – Міжнародним жіночим днем, нагородив подяками, грамотами.

Прес-служба КМОППОіНУ