27 січня відбудеться web-конференція співробітників штаб-квартири НАТО у Брюселі та школярів Києва

23 січня 2009,Публікації » Новини
27 січня 2009 року о 14:00 у приміщені Інституту міжнародних відносин при Національному університеті ім. Т.Г.Шевченка відбудеться інтерактивна web-конференція за участю співробітників штаб-квартири НАТО у Брюселі та школярів міста Києва на тему: "НАТО: історія, стратегії. Відносини Україна – НАТО", а також буде проведено майстер-клас для старшокласників столичних шкіл.

Мета заходу - розширити знання молоді про Північно-Атлантичний Альянс та відносини Україна - НАТО.

До участі у web-конференції запрошені народні депутати України, українські експерти та фахівці з питань міжнародного співробітництва, старшокласники середніх навчальних закладів м. Києва, засоби масової інформації.

Захід проходить за підтримки Центру інформації та документації НАТО та Міністерства закордонних справ України.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку