ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Студентські гуртожитки: питання прямого ефіру

23 січня у прямому ефірі телеканалу КДТРК "Київ" о 13.15 відбулася розмова заступника голови КМОППОіНУ Олександа Трофименка, голови студентського профкому КНЕУ ім. В. Гетьмана Ольги Чабанюк, та заступника голови профкому студентів НТУУ "КПІ" Андрія Гаврушкевича із глядачами та гостями студії.

Глядачів цікавила інформація про вартість та умови проживання у гуртожитках ВНЗ столиці. Також були питання про правила поселення до гуртожитів та дозвілля.

Прес-служба КМОППОіНУ