Розпочалися весняні канікули

Розпочалися весняні канікули21 березня 2011 року в столичних загальноосвітніх навчальних закладах розпочалися весняні канікули. Вони триватимуть до 27 березня.

Традиційно на канікулах усі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста відкриті для школярів. У режимі канікулярного часу будуть працювати гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об'єднання, бібліотеки, спортивні зали навчальних закладів міста.

Протягом канікул будуть проходити районні етапи міських фестивалів, конкурсів:

– ІХ Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»;

– міського конкурсу серед старшокласників «Київ - місто моє, мені в ньому жити, мені його створювати» за номінаціями: Київ літературний, Київ мистецький, Київ соціальний, Київ – зелен-сад, Київ – гармонія і стиль;

– VІІ міського фестивалю-конкурсу дитячих театральних колективів навчальних закладів міста Києва «Срібне джерело»;

– міського фестивалю-конкурсу авторської пісні та співаної поезії молодих авторів і виконавців;

– міського конкурсу шкільних команд КВН «Школа жартів»;

– міського конкурсу юних поетів «Поетична весна – 2011»;

– міського конкурсу серед випускників 2011 року «Київський вальс» тощо.

Проходять звітні концерти дитячих художніх колективів навчальних закладів міста Києва на присвоєння, підтвердження почесних звань народний та зразковий художній колектив.

Міжнародний центр дитячо-юнацького туризму м. Києва проводить туристські походи, експедиції, екскурсії, навчально-тренувальні збори для юних туристів-краєзнавців. Протягом канікул проводяться практичні заняття зі спортивного орієнтування та з техніки пішохідного туризму.

Здійснюється підготовка та проводяться заходи з відзначення історичних, пам'ятних, ювілейних дат:

– Всесвітнього дня авіації і космонавтики – 50-річчя від дня польоту в космос першої людини Юрія Гагаріна (12 квітня);

– 90-річчя від дня народження льотчика-космонавта Георгія Берегового (15 квітня);

– 25-ї річниці Чорнобильської трагедії (26 квітня);

– Дня столиці, Дня Києва (28-29 травня);

– Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні (70-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни і героїчної оборони м. Києва) - 22 червня;

– 15-ї річниці Конституції України (28 червня);

– 20-ї річниці Незалежності України (24 серпня).

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...

29.січня