Створюйте інформаційне суспільство!

11 квітня 2011,Публікації » Новини

Створюйте інформаційне суспільство!Шановні освітяни столиці!

Прогресивна студіююча молодь!

Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України та Студентська профспілкова асоціація м. Києва оголошує
Конкурс на найактивнішого дописувача інформаційного вісника "Єдність"
і сайті
КМОППОіНУ
www.profspilka.kiev.ua
та СПА м. Києва
www.spa.profspilka.kiev.ua

Конкурс триватиме протягом 2011 року. Автори публікацій про освітянську та профспілкову діяльність, які натхненно й систематично створюватимуть столичний інформаційний простір, будуть відзначені дипломами та винагородами.

Долучайтеся! Нехай про Ваш заклад освіти, про таланти, новації й досягнення Вашого колективу дізнаються

всі користувачі Всесвітньої мережі, а безцінний досвід – зафіксується на шпальтах профспілкового вісника «Єдність»!

Інформаційні повідомлення, аналітика, публіцистичні нариси, статті, привітання, фото та відеоматеріали приймаються редакцією ІВ "Єдність" за адресою:

вул. Володимирська, 57, кімн. 29

тел.: 234-22-83