ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Соціальне партнерство на рівні району

1 квітня 2011,Публікації » Новини

Соціальне партнерство на рівні району31 березня 2011 року в гімназії №117 імені Лесі Українки відбулося розширене засідання ради Печерської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України, на якому були присутні не тільки голови первинних профспілкових організацій, а й керівництво загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних закладів освіти Печерського району столиці.

На порядку денному розглядалися питання:

– зміни у складі ради;

– робота ради Печерської районної в м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України за період з 10 грудня 2009 року до 31 грудня 2010 року;

– інформація ревізійної комісії про роботу ПРОППОіНУ за звітній період.

– звіт про виконання Угоди між Управлінням освіти Печерської райдержадміністрації та Печерською районною в м. Києві організацією Профспілки працівників освіти і науки України за 2010 рік.

Після виступів голів первинних профспілкових організацій, які визнали роботу ПРОППОіНУ задовільною та висловили вдячність, настала урочиста мить. Відбулася церемонія підписання Угоди між Управлінням освіти Печерської райдержадміністрації та Печерською районною в м. Києві організацією Профспілки працівників освіти і науки України. Під оплески учасників засідання Угоду скріпили своїми підписами чільники відповідних установ та організацій О.В. Батечко та О.І. Баклан.

Прес-служба КМОППОіНУ