Квітучі барви таланту – 2011

Квітучі барви таланту – 2011З метою неухильного зростання престижу професії педагога, розкриття і підтримки творчої особистості столичних освітян у Київському міському будинку учителя традиційно проводиться Фестиваль працівників установ освіти м. Києва «Квітучі барви таланту!».

Протягом місяця тривав перший етап фестивалю, який проводився районними організаціями Профспілки працівників освіти і науки України. Переможці відбіркового етапу мають змогу продемонструвати різнобар'я талантів під час гала-концертів, виставок з фото, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв.

4 квітня 2011 року відбувся перший творчий вечір лауреатів фестивалю «Квітучі барви таланту!» в номінаціях : «Естрадний жанр» і «Хоровий жанр». Мелодійно і чуттєво, запально і грайливо звучали пісні столичних педагогів, для яких творчість – це і фах, і життя. Танці, гімнастичні етюди, артистичні прийоми додавали феєричності виступам лауреатів. Здавалося, що виходять на сцену не педагоги і викладачі, а професійні співаки та досвідчені культурні діячі.

Глядацька аудиторія щедро дарувала оплески, посмішки і квіти, співала й підтанцьовувала, плакала і сміялася. По завершенню концертної програми всі учасники були нагороджені цінними подарунками, дипломами від Київської міської організації Профспілки.

Наступні творчі вечори лауреатів фестивалю відбудуться 8 та 12 квітня 2011 року в концертному залі Будинку вчителя. Усіх поціновувачів мистецтва чекаємо о18.00.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018