Фетиваль "Квітучі барви таланту!" триває

Фетиваль "Квітучі барви таланту!" триваєТам, де є традиції, де вони живі і міцні, там є благодатний ґрунт для розквіту мистецтва. Століттями народ у своїй творчості – у піснях, казках, билинах, народних святах, танцях і предметах побуту – прагнув у художній формі виразити своє розуміння життя, природи, світу. 8 квітня 2011 року в Будинку вчителя столичні педагоги висвітлювали власне бачення буття в своїх авторських творах.

Другий по черзі гала-концерт в рамках Фестивалю народної творчості працівників установ освіти м. Києва «Квітучі барви таланту!» довів, що сучасні педагоги – справжні митці слова, неперевершені співаки і музиканти, обдаровані письменники та поети-пісняри.

Після вітального слова завідуючої відділом виховної роботи та художньої творчості Київського міського будинку вчителя Світлани Кобюк розпочалася концертна програма: декламувалися вірші, лунали пісні, зачитувалися уривки прозових творів, звучала жива музика…

Превалюючим жанром була, все ж таки, пісня як самобутній прояв світового мистецтва. Саме в ній живе велич художніх неповторних образів, філософських суджень, ліричного настрою, ритмічних форм та засобів, незліченна кількість і багатство мелодій.

Усі лауреати фестивалю підтримали думку, що найвищу радість приносить радість творчості.

Творчий вечір лауреатів Фестивалю народної творчості працівників установ освіти м. Києва «Квітучі барви таланту!» пройшов напрочуд яскраво і натхненно. Учасники виступали в номінаціях: «Авторська пісня»;«Вокальний жанр»;«Авторська поезія та проза».

Номінація «Вокальний жанр»

– Заїка Вікторія Володимирівна – вчитель музики фізико- математичного ліцею № 208, Дніпровського району.

– Усульянова Наталія Валентинівна – вчитель музики спеціалізованої школи з поглибленим вивченням французької мови № 20, Оболонського району.

– Навроцький Олександр В’ячеславович – сторож Палацу дітей та юнацтва, Печерського району.

– Кошмак Ірина Василівна – музичний керівник школи дитячого садка «Родзинка», Подільського району.

– Кирковська Оксана Леонідівна – вчитель української мови та літератури школи № 187, Солом”янського району.

– Кромбет Юрій Миколайович – керівник гуртка технічного ліцею, Шевченківського району.

– Марцева Антоніна Миколаївна – солістка вокально-оперної студії Київського міського будинку вчителя.

Номінація «Авторська пісня»

– Стельмах Тетяна Юріївна – заступник директора ліцею Голосіївський № 241, Голосіївського району.

– Богатир Юрій Іванович – вчитель музики школи № 282, Деснянського району.

– Керичок Богдан Олександрович – керівник гуртка Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді, Оболонського району.

– Кучер Олена Йосипівна – керівник хорової студії Українського гуманітарного ліцею, Печерського району.

– Козак Наталія Олександрівна – вихователь навчально-виховного комплексу «Сузір’я», Святошинського району.

– Волкова Ірина  Михайлівна – педагог-організатор школи № 169, Шевченківського району.

Номінація «Авторська поезія та проза»

– Воропаєва Інна Григорівна – інструктор з фізкультури дошкільного  навчального закладу № 372, Голосіївського району.

– Ковальчук – Синичук Леся Максимівна – вчитель світової літератури школи № 264, Деснянського району.

– Казько Тетяна Василівна – вчитель української мови та літератури Українського колежу імені В.О. Сухомлинського, Дніпровського району.

– Бортник Ніна Володимирівна – завідуюча бібліотекою спеціалізованої школи № 148, Дніпровського району.

– Шевчук Людмила Миколаївна – вчитель української мови школи № 233, Оболонського району.

– Бальоха Катерина Миколаївна – вчитель української літератури  Українського гуманітарного ліцею, Печерського району.

– Шифф Оксана Володимирівна – вчитель української мови і літератури школи № 262, Подільського району.

– Марцифей – Скокун Людмила Миколаївна психолог  школи № 297, Святошинського району.

– Гричишкіна Неля Олександрівна – вихователь дошкільного навчального закладу № 211, Солом’янського району.

– Лелик Любомира Миколаївна – вчитель української мови і літератури школи № 169, Шевченківського району.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.