Міжнародний обмін досвідом

12 квітня 2011,Публікації » Новини

Міжнародний обмін досвідомПротягом п’яти днів, з 4 до 8 квітня 2011 року, в столиці Російської Федерації г. Москва проходив семінар міжнародного рівня, організований Московською міською організацією Профспілки працівників народної освіти і науки РФ. Тема семінару актуальна і містка: «Роль профспілкових організацій в оцінці діяльності вчителя у світлі реалізації державних освітніх стандартів».

Участь у заході взяли делегації з трьох країн. Білорусь представляла Білоруська профспілка працівників освіти, Латвію – Профспілка працівників освіти і науки Латвії. Від України на профспілковий форум прибуло 2 делегації: Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України та Донецький обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України. Досвід профспілкової роботи м. Києва презентувала на міжнародному семінарі заступник голови КМОППОіНУ О.О. Геведзе.

Делегації мали змогу побачити, як впроваджуються освітні інновації на практиці: відвідали гімназію № 1513, взяли участь у роботі круглого столу в Навчально-дослідницькому центрі Московської федерації профспілок.

Окрім того, учасники семінару стали свідками урочистої події – фінал XI Московського міського конкурсу «Вихователь року – 2011». Церемонія нагородження переможців проходила в конференц-залі мерії Москви.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018