Чисто й охайно – глянути любо!

14 квітня 2011,Публікації » Новини

Чисто й охайно – глянути любо!Колектив Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України 14 квітня 2011 року долучився до Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».

Відповідно до розпорядження КМДА від 17.03.2011р. №370, у столиці триває двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану.

У рамках зазначеної акції та з метою належної підготовки до Великодніх і травневих свят працівники КМОППОіНУ разом із студентами-спілчанами на чолі з О.М. Яцунем взяли активну участь у суботнику та завзято прибирали територію Пейзажної алеї, що у Шевченківському районі.

Профспілковий актив Київської Міськпрофради працював згуртовано й організовано, тому запланована територія була очищена якісно та оперативно.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН