Внесли гроші – на сайт!

19 квітня 2011,Публікації » Новини

Внесли гроші – на сайт!З метою забезпечення доступності освіти в державних і комунальних навчальних закладах та уникнення безсистемних, неконтрольованих зборів коштів з батьків, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту направило лист керівникам управлінь освітою, яким доручило систематично проводити звітування перед батьківською та педагогічною громадськістю про використання благодійних та спонсорських внесків. Відтепер така інформація оприлюднюватиметься на сайтах навчальних закладів та у місцевих засобах масової інформації.

Міністерство також нагадало керівникам органів управління освітою та навчальних закладів про персональну відповідальність за дотримання вимог законодавства щодо збору благодійних і спонсорських внесків, прозорості їх використання. Окрім того, вони мають проводити роз’яснювальну роботу серед громадськості щодо заборони примусового стягнення коштів з батьків у вигляді благодійних внесків.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.