Послідовне відстоювання муніципальних надбавкок

27 січня 2009,Публікації » Новини

Відповідно до бюджетних запитів у галузі освіти на 2009 рік Головне фінансове управління не врахувало муніципальні надбавки 20 % для вчителів і 50 % – для керівників навчальних закладів.

Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України зініційоване проведення наприкінці січня – початку лютого спільного засідання Постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, Постійної комісії Київради з питань освіти і науки та Головного управління освіти і науки.

КМОППОіНУ намагається послідовно відстояти муніципальні надбавки. Ми усвідомлюємо, що вони можливі лише за умови збільшення дохідної частини бюджету м. Києва, а це належить до компетенції депутатського корпусу, який повинен запропонувати шляхи його наповнення.

Права не отримують – їх виборюють!

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018