Графік проведення ЗНО 2011 року

Графік проведення ЗНО 2011 рокуГрафік проведення зовнішнього незалежного оцінювання визначається згідно з затвердженим Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України календарним планом підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників шкіл, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2011 році.

У 2011 році зовнішнє незалежне оцінювання проходитиме з 2 до 24 червня, всі тести розпочинатимуться об 11 годині ранку.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури проходитиме впродовж двох сесій – 2 та 3 червня. Тестування з інших предметів відбуватиметься в один день.

Дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року:

українська мова і література – 2 та 3 червня 2011 року;

іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська) – 6 червня;

математика – 8 червня;

російська мова – 10 червня;

біологія – 14 червня;

історія України – 16 червня;

фізика – 20 червня;

географія – 22 червня;

хімія – 24 червня.

Визначення результатів ЗНО

Обробка бланків відповідей та визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання учасників зовнішнього тестування здійснюватиметься з 3 червня по 1 липня 2011 року.

Перевірка тестових завдань з розгорнутою відповіддю (українська мова та література, іноземні мови, російська мова) буде проводитись з 6 по 17 червня 2011 року.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання кожного учасника буде здійснюватись у період з 20 червня до 5 липня 2011 року.

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись у період з 20 червня до 20 липня 2011 року.

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде з 27 червня до 6 липня 2011 року.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.