Президент привітав колектив гімназії № 48 Шевченківського району м. Києва з 60-річчям від дня заснуванняПрезидент України В.Ф. Янукович привітав колектив гімназії № 48 міста Києва з ювілеєм.

«Сердечно вітаю учнів, педагогів, усіх працівників з нагоди 60-річчя від дня заснування вашого навчального закладу. Символічно, що ваша школа отримала новий статус у рік проголошення Україною незалежності. За час своєї діяльності гімназія справедливо здобула визнання та авторитет серед киян. Тут створено сучасні умови для інтелектуального та фізичного зростання дітей, їх гармонійного розвитку.

Щиро вдячний педагогічному колективу за любов до професії, ініціативність, творче завзяття, безперервне удосконалення освітнього процесу відповідно до вимог сьогодення.

Переконаний, що і в майбутньому ваші випускники, збагачені глибокими і ґрунтовними знаннями та виховані на високих духовних цінностях, сприятимуть розквіту нашої Вітчизни», – йдеться у вітанні Президента України.

Глава держави побажав усім щастя, здоров'я, впевненості у своїх силах і нових досягнень.