Угоду про співпрацю НТУУ „Київський політехнічний інститут” та КНУ імені Тараса Шевченка підписано

28 січня 2009 року в залі засідань Вченої Ради університету відбулося підписання угоди про співпрацю між Національним технічним університетом України «КПІ» та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Угоду підписали ректори: академік Згуровський Михайло Захарович та академік Губерський Леонід Васильович.

При підписанні угоди виступили з короткими привітаннями:
- Литвин Володимир Михайлович – голова наглядової ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Голова Верховної Ради України.

- Журавський Віталій Станіславович – заступник голови наглядової ради Національного технічного університету України «КПІ», Заступник голови Київської міської державної адміністрації.

- Полохало Володимир Іванович – голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти.

- Гуржій Андрій Миколайович – перший заступник начальника Управління гуманітарної політики Кабінету Міністрів України.

- Сачков Леонід Семенович – голова Профспілки працівників освіти і науки України.

- Стріха Максим Віталійович – заступник Міністра освіти і науки України.

- Яцунь Олександр Михайлович – голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

- Куліков Петро Мусійович – заступник Міністра освіти і науки України.

На церемонії були також присутні проректори, декани факультетів, директори інститутів та керівники служб обох університетів.

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку