Голова КМДА в Будинку вчителя привітав випускників

Голова КМДА в Будинку вчителя привітав випускниківГолова Київської міської державної адміністрації О.П. Попов привітав випускників гімназії №48 Шевченківського району столиці із завершенням навчального року та вручив атестати про повну загальну середню освіту.

«Сьогодні, перш за все, необхідно подякувати викладачам за те, що віддавали свої знання, свою любов, свою душу, свій патріотизм дітям, які сьогодні виходять у свої самостійні життя. Переконаний, що ці діти будуть прославляти нашу столицю і всю Україну», – підкреслив Олександр Попов.

Він звернувся до випускників із проханням назавжди залишити у серцях пам'ять про рідну школу, вчителів та шкільних друзів.

«Я зичу сьогоднішнім випускникам успіхів у дорослому житті. На них ми покладаємо великі надії. Сьогодні наше місто має багато перспектив. Впевнений, що ми зробимо Київ одним з найкращих європейських міст. Цієї мети ми досягнемо разом», – сказав голова Київської міської державної адміністрації.