Микола Азаров: «Не повинно бути затримок з виплатою відпускних педагогам»

Микола Азаров: «Не повинно бути затримок з виплатою відпускних педагогам»15 червня 2011 року, розпочинаючи засідання Кабінету Міністрів України Прем'єр-міністр України М.Я. Азаров, повідомив про чергове підвищення заробітних плат освітянам.

За матеріалами офіційного сайту КМУ, зарплати вчителів виростуть на 300 гривень. При цьому значно розширене коло педагогічних працівників, які отримують 20% надбавку до посадового окладу.

«З 1 липня в країні буде чергове підвищення зарплат для вчителів. Збільшиться ставка першого тарифного розряду і міжтарифне співвідношення», – заявив М.Я. Азаров.

Він також нагадав, що на червень припадає пік виплати відпускних вчителям – більше 3,5 мільярдів гривень. «Це на чверть більше, ніж в червні минулого року. Ніде не повинно бути затримок з виплатою відпускних педагогам. Контролювати це повинні спільно і Міністерство фінансів, і Міністерство освіти, і керівники регіонів», – зазначив Глава Уряду.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018