Загальноміська акція «Гордість і надія столиці»

Загальноміська акція «Гордість і надія столиці»20 червня 2011 року в приміщенні Молодіжної зали Київського міського будинку учителя під егідою Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) було проведено загальноміську акцію "Гордість і надія столиці".

За підсумками 2010-2011 навчального року Подяками Головного управління освіти і науки було відзначено 58 учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва – переможців міжнародних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань, фестивалів.

Серед нагороджених:

– у номінації Інтелект і талант33 учні, які посіли І місце на ІV етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів  членів Малої академії наук України, призери міжнародних учнівських предметних олімпіад;

– у номінації Грація і сила" – 3 учні – вихованці юнацьких спортивних шкіл, які стали чемпіонами спортивних турнірів європейського та міжнародного рівнів;

– у номінації Творчість і натхнення" – 11 учнів, які стали лауреатами всеукраїнських та міжнародних фестивалів дитячої та юнацької творчості;

– у номінації "Авторитет і лідерство" 11 лідерів учнівського самоврядування.

У числі нагороджених: Суліма Валерія Євгенівна, учениця 11 класу гімназії № 191 імені П.Г.Тичини – І місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови і літератури та правознавства; Топоров Юрій Володимирович, учень 10 класу Києво-Печерського ліцею № 171 "Лідер" – І місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії; Краєвська Анастасія Олегівна, учениця 11 класу гімназії "Міленіум" № 318 – І місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з педагогіки та психології; Вербицький Володимир Володимирович, учень 11 класу гімназії східних мов № 1 – І місце на ІІI етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України; Циганок Євген Юрійович, учень 11 класу гімназії № 59 імені О.О.Бойченка – І місце на ІІI етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України; Піденко Марина Сергіївна, вихованка спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву № 16, золотий призер Міжнародних змагань з легкої атлетики; Попова Святослава Дмитрівна, учениця 10 класу гімназії № 117 ім. Лесі Українки з поглибленим вивченням іноземних мов, член Печерської районної ради учнівського самоврядування; Тимошенко Ольга Андріївна, лауреат Міжнародного дитячого фестивалю "Слов'янський базар".

Прізвища цих юних киян будуть внесені до Книги Пошани учнів м. Києва, які своїми досягненнями примножили славу міста, адже їхні імена тепер відомі не лише в Києві, але й в усій Україні та далеко за її межами.