Вітаємо з перемогою!

22 червня 2011,Публікації » Новини

Вітаємо з перемогою!07.06.2011 року Апеляційним судом. м. Києва розглянута апеляційна скарга Управління Пенсійного фонду України на рішення Печерського районного в м. Києві суду від 22.04.2010 року у справі №2-а-236/10, згідно з яким дії Управління ПФУ щодо неврахування заробітної плати за основним місцем роботи старшого наукового співробітника НТУУ «КПІ» Кожаріна Ігора Дмитровича при призначенні та виплаті наукової пенсії визнано незаконними та зобов’язано відповідача здійснити перерахунок пенсії. Інтереси Кожаріна І.Д. у суді представляли юристи КМОППОіНУ.

Апеляційним судом м. Києва відмовлено у задоволенні апеляційної скарги Управління ПФУ, а рішення Печерського районного в м. Києві суду залишено без змін.

Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України триматиме на контролі виконання рішення суду.

Текст ухавли Апеляційного суду м. Києва