Вибір за людьми

31 жовтня 2008,Публікації » Новини
Вибір за людьми29.10. в Луганську відбулася зустріч Олександра Яцуня, кандидата на посаду голови ФПУ, з профспілковим активом області. Зустріч проходила в залі засідань обласної Федерації профспілок в теплій атмосфері. Основне питання: «Шляхи модернізації профспілок, їх реальна сила у відстоюванні прав людей праці». По закінченню О. Яцунь дав інтерв’ю журналістам ЗМІ.

Окрему подяку за гідну організацію зустрічі висловлюємо голові Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України - Соркіну Геннадію Михайловичу.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку