Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Свято справжнього літа у таборі «Дружний»

Свято справжнього літа у таборі «Дружний»Початок оздоровчого сезону з Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України розпочався. І, за доброю традицією, дитячий санаторно-оздоровчий центр «Дружний», що знаходиться у санаторній зоні містечка Ірпінь, відкрив свої двері для сотень «квітів життя» освітян столиці.

Хвойній ліс, чисте повітря, смачна їжа, приємні трав’яні настої та постійна увага вихователів-вожатих – ось що робить цей відпочинок незабутнім для дітлахів і щороку вони повертаються сюди з величезним задоволенням.

Перша зміна, школярі, які були на оздоровленні червні, уже отримала свою «порцію відпочинку» і літніх емоцій. А до середини липня повноправними мешканцями табору є понад 230 дітей працівників освіти Києва, які проходять зміцнюючий курс оздоровлення: масаж, лікувальні ванни та фітотерапію.

У «Дружному» для відпочинку маленьких мрійників та винахідників є все: якісне харчування, лікувально-профілактичний корпус, кваліфіковані медики та вихователі, затишні спальні корпуси, басейн, ігрові та спортивні майданчики, «зелений» театр, кіноконцертний корпус, ігротека, різноманітні розважальні та спортивні заходи щодня.

За роки плідної роботи з профспілковою організацією «Дружний» завоював довіру й у батьків малечі. І щороку хлопчики та дівчатка з нетерпінням чекають відкриття сезону.

Фоторепортаж

Спецкор