11 лютого відбудеться відкриття Центру енергоефективності

7 лютого 2009,Публікації » Новини
11 лютого 2009 року о 14:00 в Інституті професійно-технічної освіти АПН України відбудеться відкриття Центру енергоефективності.
Енегроефективність та енергозбереження - новий крок у професійній підготовці кваліфікованих робітників.

Акція проводиться в рамках українсько-німецького проекту "Реформа професійної освіти з урахуванням енергоефективності", метою якого є підтримка української професійно-технічної освіти з посиленням її орієнтації на вимоги ринку праці та ефективне споживання енергії.

В урочистому відкритті Центру енергоефективності візьмуть участь Президент Академії педагогічних наук України, академік В.Г. Кремень, Міністр охорони навколишнього природного середовища України Г.Г. Філіпчук, керівник підрозділу економіки посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні Каталіна Куллас, керівник Бюро Товариства технічного співробітництва GTZ в Києві доктор Антон Вірт, керівник Проекту "Реформа професійної освіти з урахуванням енергоефективності" Юрген Вайс, відомі вчені Академії педагогічних наук України, зарубіжні експерти з проблем енергоефективності, науковці, роботодавці, представники навчальних закладів ПТО та підприємств України.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.