В Україні вже 930 тисяч безробітних

9 лютого 2009,Публікації » Новини
Президент Віктор Ющенко вважає неприпустимою затримку соціальних виплат громадянам, яких звільнили внаслідок економічної кризи.

Про це повідомила прес-секретар президента Ірина Ванникова. За її словами, Ющенко вважає неприпустимим те, що громадянам, які втратили роботу, починають виплачувати допомогу тільки через 91 день після реєстрації на біржі праці.

Ющенко має намір вживати всіх заходів для вирішення цього питання.
Заступник голови секретаріату президента Марина Ставнійчук повідомила, що в Україні вже зареєстровано 930 тис. безробітних.
"За станом на 30 січня в Україні зареєстровано 930 тис. безробітних", – сказала вона на брифінгу.

Говорячи про тенденції зростання безробіття, Ставнійчук зазначила, що вона "не дає сподівань на краще". При цьому вона наголосила, що президент дуже стурбований таким станом речей.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.