Соціально-економічний захист освітян під час засідання Колегії КМДА

17 серпня 2011,Публікації » Новини

Соціально-економічний захист освітян під час засідання Колегії КМДА15 серпня 2011 року відбулося розширене засідання Колегії Київської міської державної адміністрації "Про підготовку навчальних закладів до нового 2011-2012 навчального року".

У своєму виступі О.М.Яцунь наголосив, що у зв’язку з поширенням із 1 вересня 2011 року урядової надбавки за престижність педагогічної праці на всіх педагогічних працівників є нагальна потреба в збільшенні муніципальної надбавки вчителям і вихователям загальноосвітніх навчальних закладів до 20%.

За підсумками колегії голова КМДА Попов О.П. відзначив актуальність пропозиції КМОППОіНУ та дав доручення підготувати зміни до міського бюджету по виділенню додаткових коштів у розмірі 20 млн. грн для встановлення надбавки за складність і напруженість у роботі.

Це питання буде винесене на розгляд найближчої сесії Київради.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018