Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Всеукраїнська нарада голів територіальних організацій профспілок

11 лютого 2009,Публікації » Новини
Всеукраїнська нарада голів територіальних організацій профспілок
10 лютого 2009 року у приміщенні Будинку спілок відбулася Всеукраїнська нарада голів територіальних організацій профспілок, що входять до складу Федерації профспілок України. У ній також взяли участь керівники членських організації ФПУ.

У ході наради обговорювалися питання щодо забезпечення соціально-економічних та трудових прав членів профспілок в умовах кризи та шляхи підвищення ефективності і консолідації роботи профспілок усіх рівнів.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень