Сезон оздоровлення і відпочинку – 2011

Сезон оздоровлення і відпочинку – 2011Досвід – це запорука якісного виконання дорученої справи. Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України опікується літнім оздоровленням і відпочинком дітей освітян столиці вже 36 років. Тому, завдяки чітко сформованій системі роботи, літня оздоровча кампанія 2011 року пройшла оргнізовано, і ані збоку батьків, ані дітей не викликала жодних нарікань.

З року в рік збільшується кількість оздоровлених дітей. Цьому сприяє Київська міська державна адміністрація, збільшуючи обсяги фінансування. Цьогоріч оздоровлено 1820 дітей київських працівників освіти.

Улітку 2011 року свої двері для юних відпочивальників відкрили дитячий оздоровчий центр «Сонячний берег» (Одеська обл., м. Білгород-Дністровський. смт. Сергіївка), дитячий санаторно-оздоровчий центр «Дружний» ( Київська обл., м. Ірпінь), обласний дитячий санаторій «Ясень» імені митрополита Андрея Шептицького (Івано-Франківська обл., Рожнятівський р-н, с. Ясень), дитячий заклад санаторного типу «ЛОК «Верховина» (Івано-Франківська обл., смт. Верховина).

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН