Надані роз'яснення щодо атестації педагогічних працівників

6 вересня 2011,Публікації » Новини

Надані роз'яснення щодо атестації педагогічних працівниківМіністерством освіти і науки, молоді та спорту України в листі від 31 серпня 2011 року рекомендовано МОНМС Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій прийняти рішення щодо поширення присвоєних вчителям внаслідок атестації категорії та педагогічного звання на все педагогічне навантаження.

Дія відповідного рішення з метою забезпечення безперервного навчально-виховного процесу пошириться на педагогічних працівників, які з різних причин не пройшли підвищення кваліфікації з усіх предметів, які викладають, та надати можливість до 1 січня 2012 року пройти курсову підготовку за різними формами відповідно до пункту 3.20 Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010  № 930, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.12.10 за № 1255/18550.

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку