Засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

8 вересня 2011,Публікації » Новини

Засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради8 вересня 2011 року відбулося засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради. На порядок денний було винесено питання виконання Регіональної угоди в першому півріччі 2011 року, а також розглядався порядок укладення Регіональної угоди на новий термін та стан виконання деяких протокольних рішень КМТСЕР.

На засіданні були присутні співголови Ради: перший заступник голови КМДА О.В. Мазурчак, президент КМОР В.І. Майко, голова Міськпрофради В.П. Мельник, – керівники управлінь Київської міської державної адміністрації, голови галузевих профспілок та директори підприємств.

Участь у роботі Ради взяв голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь. У своєму виступі Олександр Михайлович зосередив увагу на таких проблемних для освітян питаннях, як заробітна плата, стимулюючі виплати та житлове забезпечення.

Прес-служба КМОППОіНУ