Засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

8 вересня 2011,Публікації » Новини

Засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради8 вересня 2011 року відбулося засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради. На порядок денний було винесено питання виконання Регіональної угоди в першому півріччі 2011 року, а також розглядався порядок укладення Регіональної угоди на новий термін та стан виконання деяких протокольних рішень КМТСЕР.

На засіданні були присутні співголови Ради: перший заступник голови КМДА О.В. Мазурчак, президент КМОР В.І. Майко, голова Міськпрофради В.П. Мельник, – керівники управлінь Київської міської державної адміністрації, голови галузевих профспілок та директори підприємств.

Участь у роботі Ради взяв голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь. У своєму виступі Олександр Михайлович зосередив увагу на таких проблемних для освітян питаннях, як заробітна плата, стимулюючі виплати та житлове забезпечення.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку