Звернення до Київського міського голови

3 листопада 2008,Публікації » Новини

№ 02/280 від 17.10.2008 р.

Київському міському голові
Черновецькому Л. М.

Шановний Леоніде Михайловичу!

Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України, від імені 200 тисяч освітян та студентів міста висловлює глибоке занепокоєння запланованим підвищенням вартості послуг ЖКГ та рішенням Київради щодо підвищення в 3-4 рази тарифів на транспортні послуги.
Зазначені підвищення заплановано здійснити без погодження з профспілками, в тому числі освітянськими.
Звертаємо Вашу увагу на соціальну напруженість в освітянських та студентських колективах. Ми пропонуємо скликати круглий стіл за Вашою участю та профспілками для конструктивного діалогу з цього питання.
В разі недосягнення компромісу залишаємо за собою право на активні дії згідно чинного законодавства.

З повагою
Голова