З нагоди 170-річчя з дня народження М.П. Драгоманова

12 вересня 2011,Новини, Вища освіта

З нагоди 170-річчя з дня народження М.П. Драгоманова10 вересня 2011 року відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника видатного історика, філософа, культуролога та громадського діяча України Михайла Петровича Драгоманова. До заходу вшанування пам’яті «першого українця в Європі» приєдналися ректор НПУ імені М.П. Драгоманова, академік Віктор Андрущенко та проректор з навчально-методичної роботи, професор Роман Вернидуб.

15-17 вересня цього року в Національному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова відбудеться Європейський Форум ректорів педагогічних університетів. Програмою Форуму передбачено проведення ІІІ Міжнародних Драгоманівських читань, урочистого засідання громадськості до 170-річчя з дня народження М. Драгоманова,  наради ректорів педагогічних університетів Європи.

Учасникам буде презентовано книгу Віктора Андрущенка «Світанок Європи. Проблема формування нового вчителя для об’єднаної Європи ХХІ століття».

Взяти участь у заході погодилися понад 20 ректорів європейських навчальних закладів та більше 50 очільників вітчизняних вишів.

За матеріалами

www.npu.edu.ua