Деснянці самі визначать, де в районі міська влада зведе новий дитсадок

13 вересня 2011,Публікації » Новини

Деснянці самі визначать, де в районі міська влада зведе новий дитсадокГолова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов запропонував мешканцям Деснянського району самостійно визначитись з розташуванням нового дошкільного навчального закладу, який заплановано побудувати у 2012 році.

«Наступного року в планах міста – будівництво 10 дитсадків. Ми виділимо кошти кожному району, а ви, мешканці, обговоривши це питання, вирішите, у якому мікрорайоні будувати дитячий садок», – зазначив Олександр Попов, коментуючи прохання кількох мешканців з різних житлових масивів збудувати дошкільний навчальний заклад під час громадського обговорення Стратегії розвитку Києва в Деснянському районі.

Нагадаємо, що до 1 вересня 2011 року Київська міська державна адміністрація ввела в дію 8 нових дошкільних навчальних закладів, відновила роботу 10-ти закритих навчальних закладів та 96 груп, прийняла до комунальної власності Києва 3 відомчі дитячі садочки. Таким чином в 2011 році у столиці введено в дію 4220 місць. Для порівняння: за останні 5 років щорічно вводилось: від 820 до 2100 місць.

www.kmv.gov.ua