Форум міністрів освіти європейських країн відбудеться в Києві

14 вересня 2011,Публікації » Новини

Форум міністрів освіти європейських країн відбудеться в КиєвіКабінет Міністрів України схвалив розпорядження «Про проведення Форуму міністрів освіти європейських країн “Школа ХХI століття: Київські ініціативи”. Документ, датований 12 вересня 2011 року, має реєстраційний номер 859-р.

«У зв’язку з головуванням України в Комітеті міністрів Ради Європи Міністерству освіти і науки, молоді та спорту забезпечити проведення 22—23 вересня 2011 р. у м. Києві Форуму міністрів освіти європейських країн “Школа ХХI століття: Київські ініціативи”, – йдеться в розпорядженні.

Фінансування заходів з проведення зазначеного Форуму здійснюється за рахунок коштів, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту в Державному бюджеті України на 2011 рік для зазначених цілей.

www.kmu.gov.ua

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН